آموزش ضد هک کردن مودم

  1. استاد مودم
  2. /
  3. تعمیر مودم
  4. /
  5. آموزش ضد هک کردن مودم

آموزش ضد هک کردن مودم از مواردی است که امروزه تمام افرادی که مودم دارند باید بدانند زیرت با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از شبکه های بیسیم یا وایرلس بدون هیچگونه تنظیمات و کابلی افراد می توانند از طریق لپ تاپ،کامپیوتر و یا … به راحتی به اینترنت متصل شوند.اما این نگرانی بین کاربران وجود دارد که چگونه از دسترسی افراد دیگر و هک شدن شبکه خانگی وای فای ( Wi-Fi ) خود جلوگیری کنند.

روش‌ها و نرم‌افزارهای متعددی برای پیدا کردن رمز عبور وای فای مودم وجود دارد که روی گوشی‌ها نصب می‌شود و پسورد وای فای را به‌راحتی پیدا می‌کند.

دوره آموزشی تعمیرات مودم

هک شدن وایفای طبعاً باعث کاهش سرعت اینترنت، تمام شدن حجم قبل از موعد و از همه مهم‌تر دسترسی هکر به اطلاعات شخصی کامپیوتر شما می‌شود. با استادمودم همراه باشید تا نحوه ضد هک کردن مودم را بررسی کنیم.

آموزش-ضد-هک-کردن-مودم

روش ضد هک کردن مودم

روش ضد هک کردن مودم متفاوت است اما در ادامه به تاثیرگذارترین این روش ها می پردازیم:

  • تغییر رمز پیش فرض و نام کاربری مودم
  • انتخاب رمز قوی برای وایفای
  • خاموش کردن WPS
  • پنهان کردن SSID
  • فعال کردن قابلیت MAC Filtering
  • به‌روزرسانی فریمور مودم
  • تغییر محل قرارگیری مودم

 

تغییر رمز پیش فرض و نام کاربری مودم

مودم ها هر کدام یک رمز عبور و نام کاربری پیش فرض برای اتصال اولیه دارند. البته این گذرواژه با رمزی که دستگاه شما را به مودم وصل می‌کند، متفاوت است.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید وب سایتی‌هایی وجود دارند که از طریق آن‌ها می‌توان به سادگی رمز اولیه هر روتر را با توجه به مدل آن فهمید. Router Passwords یکی از معروف‌ترین آن‌هاست. البته اکثر مودم‌ها برای نام کاربری از کلمه “Admin” و برای پسورد از واژه “Password” استفاده می‌کنند که با تغییر ندادن رمز آن‌ها عملاً امنیت دستگاه شما صفر می‌شود. فراموش نکنید برای عوض کردن رمز وای فای خود نیز اقدام کنید.

 

انتخاب رمز قوی برای وایفای:

رمزگذاری،یکی از کلیدی‌ترین اعمالی است که می‌تواند از هک شدن وای فای جلوگیری کند. برای این کار بهتراست روش‌های منسوخ را کنار گذاشته و از روش‌های به روز استفاده کنید.

همیشه سعی کنید برای وایفای رمز قدرتمندی تعیین کنید.به این صورت که رمز حداقل ۸ کاراکتر و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ، اعداد و همین‌طور علائم و نمادها باشد. جدید‌ترین استانداردی که برای این کار در مودم‌های جدید قرار گرفته WPA3 است. در مدل‌های قدیمی‌تر WAP2 هم عملکرد بدی ندارد. اما اگر تنها گزینه مودم شما WAP باشد، امنیت بسیار پایینی دارد و بهتر است به فکر عوض کردن مودم خود باشید.

خاموش کردن WPS:

یکی دیگر از اقداماتی که میتوانید برای جلوگیری از هک مودم dlink ،tplink و… انجام دهید خاموش یا غیر فعال کردن کلید و امکان wps در مودم است. WPS یا همان Wi-Fi Protected Setup استاندارد نه چندان مطمئنی در مودم ها است. که به کاربران اجازه میدهد بدون استفاده از رمز عبور مطمئن از پین ۸ رقمی مودم یا فعال کردن دکمه WPS به شبکه وای فای متصل شوند،استفاده از این قابلیت خطراتی را نیز به دنبال دارد. و هکرها با استفاده از روش های مختلف بروت فورس و.. به سادگی امنیت شبکه وای فای شما را دور بزنند.

در مرحله اول پیشنهاد میکنم اگر دکمه WPS بر روی مودم شما قرار دارد حتما آن را غیرفعال کنید. همچنین وارد تنظیمات مودم خود شوید و از بخش های موجود در قسمت Wi-Fi Protected Setup یا WPS حتما این قابلیت را Disable کنید.

پنهان کردن SSID مودم:

شبکه SSID یا همان Wireless Network Name که نام شبکه وایرلس شما بوده،معمولا به صورت پیش فرض بر روی کلمه “default” و یا به نام برند مودم شما Set یا تنظیم شده است.

اگر میخواهید شبکه خانگی وایرلس خود را امن کنید حتما نام وایفای خود را به نام دلخواهی که قابل شناسایی نباشد،تغییر دهید.برای تغییر نام وایفای می توانید از صفحه تنظیمات مودم و بخش wireless settings یا هنگام راه اندازی از قسمت Setup اقدام به عوض کردن نام وایرلس شبکه خانگی خود کنید.

در این بخش علاوه بر تغییر نام می توانید با پنهان کردن اسم وایرلس خود از شناسایی آن برروی دستگاه های ناشناس جلوگیری نمایید .فراموش نکنید از نام،نام خانوادگی،آدرس و یا شماره تلفن به عنوان نام وایفای استفاده نکنید. زیرا اینکار نه تنها کمکی نکرده،بلکه امنیت وای فای شما را نیز به خطر می اندازد. بعد از تغییر نام شبکه وایفای خود،حتما از اتصال مجدد خود اطمینان حاصل نمایید.

فعال کردن قابلیت MAC Filtering:

تمام دستگاه ها از جمله لپ تاپ،کامپیوتر،گوشی و یا تبلت برای اتصال به وای فای از یک آدرس منحصر به فرد به نام آدرس مک استفاده میکنند.(این هیچ ربطی به مک اپل ندارد).درست مانند هر کامپیوتر متصل به اینترنت که از یک IP منحصر به فرد استفاده میکند.

از این رو برای اضافه کردن یک لایه حفاظتی شما می توانید آدرس مک تمام دستگاه هایی که میخواهید به وای فای وصل شوند را در صفحه تنظیمات مودم خود وارد کنید.به طوری که تنها دستگاه های مشخص شده بتوانند به شبکه وای فای شما متصل شوند.فیلتر کردن آدرس های MAC دستگاه ها یک اقدام امنیتی بسیار خوب است.چرا که هر دستگاه با آدرس منحصر به فرد اجازه ی اتصال به شبکه وایرلس را دارد و هکر تنها با دانستن و جعل کردن آدرس مک دستگاه شما میتواند از وایفای شما استفاده کند.

به‌روزرسانی فریمور مودم:

بروز بودن یا آپدیت فریمور مودم باعث می‌شود که همیشه آخرین ویژگی‌های امنیتی روی مودم شما وجود داشته باشد . و دیگر الگوریتم‌های قبلی برای پیدا کردن رمز وای فای جواب ندهد. به‌ این‌ترتیب کمتر در معرض هک وایفای قرار بگیرید.می بایست حتما وب سایت سازنده مودم را چک کرده و از بروز بودن فریمور (firmware) مودم خود اطمینان کسب کنید. برای دیدن نسخه سیستم عامل فعلی مودم میتوانید وارد صفحه تنظیمات مودم شده و در قسمت بالایی صفحه قادر خواهید بود نسخه فریمور مودم خود را مشاهده کنید.

تغییر محل قرارگیری مودم:

هر مودمی دارای یک برد الکترونیکی است و هکر اگر در آن فاصله قرار داشته باشد،می تواند وای فای شما را هک کند. پس بهتر است که مودم را تقریبا در مرکز خانه نگه دارید و تا جایی که امکان دارد از قرار دادن آن نزدیک پنجره ها خودداری نمایید.

تعمیر مودم استاد مودم

استاد مودم ارائه دهنده خدمات تعیمر مودم همراه با 3 ماه گارانتی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید صفحه تعمیر مودم را مشاهده نمایید.

اگر مودم شما نیاز به تعمیر دارد بر روی لینک زیر کلیک کنید
و یا با شماره های زیر در ارتباط باشید
اظلاع از دوره های آموزشی تعمیر مودم

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
تماس با استادمودم